Fresh Family contact
Contact
Fresh Family
De Langeweg 9a
4762 RA Zevenbergen
info@freshfamily.nl

T: +31 168 325 159

Wat is jouw wenspakket?

GRAAG LATEN WE ONS INSPIREREN DOOR JOUW IDEEËN VOOR DE SAMENSTELLING VAN ONZE VERSPAKKETTEN. OP DEZE MANIER KRIJGEN WE MEER INZICHT IN WAT ER LEEFT OP HET GEBIED VAN GROENTEN EN FRUIT EN OP WELKE WIJZE WE KUNNEN BIJDRAGEN AAN HET ETEN VAN 200 ONS GROENTE EN 2 STUKS FRUIT PER DAG.

Smaak is heel persoonlijk. Dat begrijpen we. En natuurlijk kunnen we niet voor elke individuele wens een specifiek verspakket samenstellen. Daarnaast zijn de recepten eindeloos: soeppakket, stoofpakket, wereld kookpakket, smoothiepakket, ovenpakket, hartige taart pakket enzovoort. Neem gerust een kijkje in onze ideeëntuin, want daar zie alle ideeën waar Rik en Arie mee bezig zijn.

Ideeëntuin

Wij geloven, dat we door het aanbieden van zorgvuldige samengestelde groente en fruitpakketten wezenlijk kunnen bijdragen aan bevorderen van de versbereide, gezonde maaltijd. De mogelijkheden zijn oneindig. Omdat het bedenken van nieuwe recepten niet eenmalig is, wordt hier met regelmaat aan gewerkt door onze collega’s Arie en Rik. Iedere maand presenteren zij hier de nieuwe pakketten, waaraan ze gewerkt hebben. Neem gerust een kijkje op ons facebook. Hierin posten zij regelmatig foto’s en proefnotities van nieuw bedachte recepten.

Nieuwsbrief

Wij als Fresh Family zijn volop in ontwikkeling. We houden je graag op de hoogte van onze nieuwe recepten en pakketten en laten je graag meegenieten van de diverse locale keukens in Europa.

Onze partner

Verspakketten, die je gemak (alle ingrediënten in een verpakking) en een compleet recept bieden, worden in steeds meer Europese landen aangeboden. Vaak geïnspireerd door het assortiment van Fresh Family in Nederland.

 
© Copyright - Jakova