Fresh Family verspakkettenFresh Family Logo white

Alles over Fresh Family

We weten allemaal dat voldoende groenten en fruit per dag goed voor je is. In de dagelijkse praktijk is dit niet altijd even gemakkelijk. We willen je daarbij helpen, door het aanbieden van een selectie verspakketten. Altijd hoog op smaak, soms door het toevoegen van bijzondere smaakmakers of groenten, die je niet standaard in je voorraadkast wilt hebben.

De verspakketten worden iedere dag zorgvuldig samengesteld en verpakt. Er zijn verse groentepakketten om soep van te maken of voor een zelfgemaakte pastasaus, een heerlijke stoofschotel, verse dipsauzen of groene smoothies, of voor het maken van bekende wereldgerechten.

Wij van Fresh Family laten ons graag inspireren door uw suggesties, zodat we nog beter kunnen bijdragen aan het stimuleren van het eten van voldoende groenten en fruit.

FF_Home_Over_opsommingVerse ingrediënten van lokale boeren en telers
Onze ingrediënten worden vers geoogst, gewassen en gesorteerd en zo snel mogelijk verpakt. Dit is mogelijk, doordat we direct verpakken op de tuin, waar we de prei telen en korte aanvoerlijnen hebben met de overige telers.

FF_Home_Over_opsommingRecept met Altijd Lukt garantie
Onze recepten zijn ontwikkeld op basis van smaak. Hieraan willen we geen enkele concessie doen. De chefsbrigade, bestaande uit Rik en Arie is hier dagelijks mee bezig om de kwaliteit te bewaken. Onze verspakketten bieden gemak voor de gevorderde kok, maar bieden ook houvast aan de startende koker.

FF_Home_Over_opsommingInclusief bijzondere rassen/variëteiten
Voor een optimale smaak selecteren we voor onze verspakketten bepaalde groente, die aan het eindresultaat een bijzonder karakter geven. Groenten, die je niet altijd in huis hebt, omdat je die niet in veel recepten kunt gebruiken.

FF_Home_Over_opsommingKoken met plezier
Plezierig koken start met een goede voorbereiding ( is al voor je gedaan) en een duidelijke instructie. De verspakketten van Fresh Family vragen wel om inzet: snijden, koken, op smaak brengen en serveren. Leuk om met je partner of kinderen te doen.

FF_Home_Over_opsommingKoopgemak op groente/fruitafdeling
Waarschijnlijk bezoek je iedere week wel de supermarkt, de versmarkt of de boerderijwinkel om je groenten en fruit te kopen voor het aanvullen van de voorraad. Met ons verspakket koopt je een directe oplossing voor het avondeten van vandaag of morgen.

FF_Home_Over_opsommingVoldoende variatie in het seizoen
In het assortiment verspakketten volgens we zoveel mogelijk het verloop van de seizoenen. Dat betekent, dat bepaalde recepten tijdelijk verkrijgbaar zijn. Daarnaast streven we ernaar, zoveel met lokale producten te werken. Of deze nu op de koude grond of in verwarmde kassen worden geteeld.

FF_Home_Over_opsommingNa koken geen overschot ingrediënten
Op dit moment veel aandacht voor het verspillen van voedsel. Er zijn tal van initiatieven, zoals het koken met kliekjes, het pakket met de groenten buitenbeentjes of het verwerken in soepen. Onze verspakketten zijn precies voldoende voor 2 – 4 personen.

FF_Home_Over_opsommingDagelijks kiezen, zonder verplichting
Groente op je dagelijkse menu, met recept, zonder de noodzaak om verplicht dat te eten, wat je in je groente- abonnement krijgt voorgeschoteld. Dat is wat onze verspakketten bieden. Vraag ernaar bij de AGF-chef in jouw favoriete winkel.

FF_Home_Over_opsommingPast binnen het normale supermarktbezoek
Voor onze verspakketten hoef je er niet speciaal op uit. Je kunt het gewoon meenemen tijdens het bezoek aan jouw supermarkt. Weet je niet wat je wilt eten vanavond, kijk dan even bij de verse kookpakketten op de groente afdeling. Misschien is er iets voor je bij en kun je lekker ontspannen koken.

Hoe werkt het?

Fresh Family Recept

Recept

Bij ieder recept draait het om de optimale balans tussen verse groenten, smaakmakers, de beet en het mondgevoel. Ieder recept bestaat uit minimaal 6- 8 ingrediënten, die aan de hand van een duidelijke instructie gemakkelijk te bereiden zijn. De bereidingstijd varieert tussen 20 – 60 minuten.

Fresh Family Verspakketten

Pakket

De ingrediënten worden verpakt in transparante schalen, want de kwaliteit van onze groenten mag gezien worden. In de verpakking wordt een uitvoerige instructiekaart bijgevoegd, met alle relevante productinformatie, bereidingswijze en voedingswaarden.

Fresh Family resultaat

Resultaat

Na gedane arbeid is het heerlijk genieten van je versbereide maaltijd. Niet alleen zal de smaak je verrassen, maar je weet ook dat je vanuit de voedingswaarden en het streven naar minimaal 2 ons verse groenten of 2 stuks fruit goed bezig bent.

Locaties

Verspakketten, die je gemak (alle ingrediënten in een verpakking) en een compleet recept bieden, worden in steeds meer Europese landen aangeboden. Vaak geïnspireerd door het assortiment van Fresh Family in Nederland.

FF_Home_Over_opsommingNederland
Fresh Famiily hecht grote waarde aan de herkomst van onze groenten. Vandaar dat we samenwerken met gerenommeerde telers en leveranciers, die staan voor onderscheidende soorten van onberispelijke kwaliteit. Op deze manier zijn we in staat de optimale recepten te ontwikkelen en de samenstelling van de verspakketten te verbijzonderen.

The Greenery

 • asperges
 • tomaten
 • courgettes
 • aubergine
 • komkommer

Hoogendijk

 • wortelen

Marbo

 • uien
 • knoflook
Quiks

 • aardappelen

van den Elzen Uden

 • prei

Sweep

 • knolselderij

Zaans

 • kruiden

Fresh Family Kaarten
© Copyright - Jakova