Fresh Family verspakketten
Groentepakketten

Seizoenen, gekoppeld aan de verspakketten

Niet al onze verspakketten en recepten zijn het gehele jaar door beschikbaar. Soms, omdat je er geen trek in hebt en soms, omdat de groenten van ver moet komen en soms, omdat de prijzen te hoog zijn. Wanneer kun je welk assortiment verwachten:

FreshFamily Verspakket aspergesoep

Soeppakketten

Niets smaakt zo lekker als jouw versgemaakte soep. Boordevol verse en gezonde ingrediënten. Soep smaakt altijd naar meer. Als stevige maaltijdsoep na een herfstwandeling of als gemakkelijke maaltijd tijdens het weekend. Onze pakketten zijn heel handig, want alles wat nodig is voor de soep is in het verspakket aanwezig. Zelfs de bouillonblokjes ontbreken niet. Naast de klassiekers, zoals groente-, erwten-, uien-, tomatensoep, staan ook de volgende soepen op onze menukaart: pompoensoep, aspergesoep. Heb jij ideeën, laat ze ons weten.

Pasta/Stoofpakketten

Saus voor over de pasta. Het heeft echt veel voordelen om deze zelf te maken. Dan weet je tenminste wat er in zit. En dan de smaak. Je proeft als het ware de pure smaak van Italië. In ons pakket zit alles voor de perfecte basissaus. Naar hartenlust kun je dit combineren met jouw favoriete paddenstoel, kaas, vlees of vis. Om in de sfeer van de landen rond de Middellandse zee te blijven hebben we ook een Ratatouille pakket toegevoegd. Dit is een Frans gerecht van gestoofde groenten, dat vooral in de Provence veel wordt bereid. Smakelijk eten.
verspakketten

Fresh Family Verspakket Ratatouille
© Copyright - Jakova